+45 31110006
0736-66 78 86

Job i Spanien

SALGSJOB I BENALMÁDENA, COSTA DEL SOL

Benalmádena

Sabbatår i udlandet? Arbejdsophold i Spanien?

Spændende salgsjob tilbydes dig, der har har mod på nye udfordringer, besidder masser af positiv energi og som har lyst til at arbejde aktivt og seriøst med salg i solrige Spanien. Vi tilbyder en god arbejdsplads centralt placeret i den hyggelige by Benalmádena, med ordenlige arbejdsforhold, spansk arbejdskontrakt og gode arbejdstider. En god, fast grundløn samt mulighed for en særdeles attraktiv provision. Hos ENCG arbejder vi med telesalg og mødebooking, og vi har brug for dig på vores telefoner, til at foretage salg af kendte brands og booke møder for vore store kunder. Hvis ikke du allerede er verdens bedste sælger, så kan vi lære dig at blive det, med jobtræning og uddannelse hos os. Det vigtigste er at du har lyst og gå-på-mod til at komme i gang med et nyt salgsjob. Du kommer til at arbejde fra vores moderne kontor midt i byen, med en masse skønne kollegaer fra både Danmark og Sverige. Benalmádena (også kaldet 'Arroyo de la Miel'), er skønt beliggende tæt på Málaga og blot en kort gåtur fra Middelhavet og strandene ved Costa del Sol. I Benalmádena finder du alle former af underholdning, sport, caféer, butikker, diskoteker og restauranter – samt et dejligt strandliv på stranden i Benalmádena Costa, langs den flotte strandpromenade eller i den flotte marina. Et dejligt sted at kombinere arbejde, med sol, strand og en spændende spansk kultur. Så har du mod på nye eventyr, med et nyt og cool job i et dejligt land, så skriv el. ring og fortæl hvor DU gerne vil til Spanien og arbejde – så har vi måske et job til dig.

Praktiske informationer

De fleste af vores medarbejdere bor i Benalmádena, men også i de omkringliggende byer. Nogle af vores medarbejdere finder nemt sin egen bolig, mens andre vælger at dele bolig med andre kolleger – det gør huslejen billigere og skaber et godt socialt netværk og sammenhold. De fleste boliger i Benalmádena har swimmingpools i fællesområderne, men hvis du hellere vil tage en dukkert i havet, så er der ikke mere end 10 min. gang fra centrum og ned til stranden. Vi har mulighed for at hjælpe dig med at finde en bolig, hvis du ønsker det, og gode kontakter til ejendomsmæglere. Vi er også behjælpelige med at få det nødvendige papirarbejde på plads – med dokumenter som N.I.E nummer (spansk personnummer) og 'Social Seguridad' (social sygesikring), der er nødvendige for at du kan arbejde og tjene penge i Spanien. Hvis du allerede befinder dig i Spanien, så inviterer vi dig hurtigt ind til uformel samtale på kontoret.

Nøgleord hos os ved European Consulting Group

  • Ekspansion
  • Klare mål
  • Kvalitet
  • Tempo

Ansøg idag

Der er løbende behov for nye medarbejdere, og vi er altid på udkig efter nye talenter. Så send din ansøgning i dag - vi glæder os til at høre fra dig. Tidligere erfaring med salg er ikke et krav, da vi giver dig jobtræning og uddannelse på stedet. Du skal være arbejdsom og glad for at arbejde med kunder og salg, med telefonen som det vigtigste arbejdsredskab. God energi og en positiv attitude er nogle af dine vigtigste egenskaber i jobbet, sammen med din store lyst til at prøve kræfter med et job i udlandet.