+45 31110006
0736-66 78 86

Job i Jönköping

SALGSJOB I Jönköping, Sverige

VELKOMMEN TIL EN UNIK ARBEJDSPLADS

Racco Management AB er det svenske søsterselskab til European Consulting Group, beliggende i Jönköping, Sverige. En unik arbejdsplads med højt til loftet og engagerede medarbejdere, der beskæftiger sig med telemarketing og salg. Vores svenske kontor søger ambitiøse folk med god energi, der vil være med til at løfte opgaven med at sælge mærkevarer og hotte brands til det svenske og danske marked. Vi er et ungt firma der er fyldt med ideer og som sætter en ære i at arbejde seriøst og professionelt med telesalg og telemarketing. Vores succes er vore medarbejdere og vore tilfredse kunder - vores arbejde er baseret på innovation og mange års erfaring inden for det område vi kan bedst.

BLIV DEL AF VORES TEAM

Som medarbejder hos os, bliver du hurtigt en del af vores aktive og sympatiske team, hvor du vil opleve et solidt og inspirerende sammenhold. Vores teamledere og coaches har mange års erfaring med salg, og vil hjælpe dig med at komme i gang med at blive en topmotiveret og professionel sælger. Vi tilbyder dig en bred grundlæggende uddannelse i de nyeste og mest avancerede salgsteknikker – der vil klæde dig på til en spændende hverdag i salgsverdenen. Derudover kan vi stolt sige, at Racco Management AB giver dig gode muligheder for at vokse, både som sælger og som menneske. Vi er en virksomhed i vækst, og vi giver dig muligheden for at vokse med. Vi har fokus på sociale arrangementer, interne salgskonkurrencer og ønsker at arbejdsdagen hos os skal være en positiv oplevelse. Kontakt os gerne og hør mere om muligheden for et job hos Racco Management AB – kom og bliv en del af vores team. Velkomen til os

Nøgleord hos os ved Racco Management AB

  • Ekspansion
  • Klare mål
  • Kvalitet
  • Tempo

Ansøg idag

Vi er altid på udkig efter nye talenter og er velkomne til at modtage uopfordrede ansøgninger, da der løbende er nye job muligheder. Tidligere erfaring med salg er ikke et krav, da vi giver dig en bred uddannelse på stedet og selvfølgelig værdsætter vi ansøgerens interne egenskaber. Vi venter på at vide, hvad du har at tilbyde os.