3139 9965 ml@encg.dk
Ring +45 3111 0006 og lad os få en snak!

European Nordic Consulting Group S. L. er en uafhængig konsulentvirksomhed, med fokus på rådgivning, optimering, coaching og uddannelse inden for områder som arbejdssikkerhed, salg, marketing samt intereuropæisk forretningssamarbejde.

Som din forretningspartner kan vi tilbyde rådgivning inden for virksomheds-optimering og arbejdssikkerhed. Vi tilbyder ekspertise indenfor områder som: coaching, marketing, kvalitetskontrol, kundefokus, mersalg, omsætningsforøgelse, markedsstrategier, markedsanalyser, ‘Cross Border Trade’, web, tekst, SEO samt træning og uddannelse af medarbejdere.

European Consulting Group arbejder på tværs af grænser, med fokus på let og tilgængelig optimering af din virksomhed.

European Nordic Consulting Group S. L. – Your Best Partner

Akademi – Udannelse, Træning & Kurser

Udover træning af medarbejdere i sikkerhed og udstyr på arbejdspladsen, tilbyder vi desuden træning og kurser indenfor områder som: salg og marketing, PC-uddannelse, sprog og kulturkendskab, ‘kend dit marked’, samarbejde i øjenhøjde, virksomhedens værdier og mål, mundtlig og skriftlig kommunikation, den positive dialog, værdikæder, samt jobtræning på skandinaviske sprog.

Vi har fokus på unge talenter og unge mennesker der har mod på at flytte sig og gerne vil lære og være en del af en europæisk forretningskultur. Skriv gerne til os for mere info om vore kurser.

Lej en manager

Vi tilbyder muligheden for praktisk og uforpligtende assistance til din virksomhed, i form af professionel rådgivning og konsulentarbejde uden bindingsperiode. Det kan være en kickstart til din virksomhed, en kreativ sparringspartner, igangsætter, coach og professionel bistand til din virksomhed, uden lange ansættelsesforløb. Kontakt os og hør mere.

Arbejdssikkerhed

Vi kan tilbyde rådgivning omkring sikkerhed på arbejdspladsen samt brug af udrustning, beklædning og udstyr. Rådgivning om hvilket sikkerheds- og arbejdsudstyr der vil være fordelagtigt – og i visse tilfælde lovpligtigt – at benytte i forskellige arbejdssituationer. Desuden tilbyder vi kurser og uddannelse inden for samme område.

European Nordic Consulting Group S. L. er en uafhængig konsulentvirksomhed, med fokus på rådgivning, optimering, coaching og uddannelse inden for områder som arbejdssikkerhed, salg, marketing samt intereuropæisk forretningssamarbejde.

Phone (DK) +45 3111 0006
Phone (ES) + 34 633 965 448
Email info@encg.eu